Despre mine

Eu sunt Bianca Nanu și consider că am cea mai frumoasă meserie din lume, de-a lungul anilor am avut ocazia de a cunoaște oameni minunați care mă inspiră. Sunt în căutare de emoții și momente unice pe care le voi povestii prin fotografii. Vrei să fii povestea mea ?
 

Mi-am petrecut ultimii ani surprinzând povești unice, făcând tot posibilul pentru a savura și a sărbătorii momentele mici și mari ale vieții. Scopul meu este să dau viață amintirilor tale.
Nu există nimic mai incredibil decât să găsești singura persoană fără de care nu poți trăi. Adevăratul tău cel mai bun prieten. Vreau să fotografiez această legătură. Este atât de important să te îmbini perfect cu fotograful care îți este alături, fotografiile vor fi singurele lucruri tangibile pe care le vei păstra după eveniment în deceniile următoare.
Așa că aruncați o privire pe site-ul meu și nu ezitați să îmi căutați profilul pe Instagram sau Facebook. Vă va oferi o idee bună despre cine sunt și despre ce mă recomandă.

Ne aventurăm împreuna, trăim clipa și emoțiile. Vreau să surprind adevăratele versiuni ale voastre. Nu te abține. Primești acest moment o singură dată. Tu fii tu, eu voi fi eu. Să creăm ceva real!

Ai vreo intrebare?
Contacteză-mă!